Nyheder og presse

Hold dig opdateret om vores fremskridt

Har du nogensinde mødt problemer med varmestempling i dine hangtags?Tag 5 minutter til at se denne artikel, du kan få svar.

Foliestempling er en almindelig fremstillingsproceshænge tags.Mange tøjmærker vil vælge foliestempling på grund af produktets avancerede positionering og designbehov.Har du nogensinde stødt på følgende problemer i varmstemplingsprocessen?

1. Varmstempling er ikke hurtig.

Der er tre hovedårsager:

en.Fordi varmstemplingstemperaturen er lav, eller trykket er let, kan du justere varmstemplingstemperaturen og -trykket;

b.Blæklagets overflade tørrer for hurtigt og fører til krystallisation, og foliestemplingen vil ikke være solid.For det første skal du undgå krystallisering, hvis det opstår, kan du stadig trykke på tryk efter opvarmning og derefter stempling.

c.Blækket indeholder voksfortynder, anti-klæbende eller tørt olieagtigt materiale.

01

2. Sløret tekst og mønster.

Hovedårsagen til denne fejl er, at den varme stemplingstemperatur er for høj, papirbelægningen er for tyk, stemplingskraften er for stor, papirinstallationen er løs.Varmstemplingstemperaturen skal justeres i henhold til temperaturområdet for varmt stemplingspapir.Derudover bør vi vælge det varme stemplingspapir med tyndere belægning, justere det passende tryk og justere trykket og spændingen af ​​rullen.

3. Tekst- og mønsterkanten er ikke glat og uklar.

Hovedårsagen til dette fænomen er, at pladetrykket er ujævnt, hovedsageligt når pladen ikke er flad, så tekst- og tekstkraften er ujævn.Derfor skal varmepladen være flad og solid, for at sikre, at varmstemplingstrykket er ensartet, for at sikre klar tekst.Desuden, hvis den varme stempling plade tryk er for stort, kan også forårsage billedet og tekst prægning er ikke pæn.For at sikre, at puden på aftryksmaskinen skal være nøjagtigt tilpasset i henhold til området af mønsteret, ingen forskydning, god bevægelse.På den måde får vi et rent og pænt mønster.

4. Mønsteret har ingen glans.

Denne situation skyldes for det meste, at den varme stemplingstemperatur er for høj, trykket er for stort, eller stemplingshastigheden er for langsom.Du bør moderat reducere temperaturen, trykket og justere den varme stemplingshastighed.

5. Varmstemplingskvaliteten er ikke stabil.

Brug af samme materiale, men varmstemplingskvaliteten er ikke stabil.Hovedårsagerne er ustabil materialekvalitet, problemer med varmepladens temperaturkontrol eller trykjusteringsmøtrikken er mindre overfyldt.Materialet kan udskiftes først.Hvis fejlen fortsætter, kan det være et temperatur- eller trykproblem.

02

Kort sagt, der er mange grunde til, at varmestemplingsfejl.Ud over varm stempling temperatur, tryk og hastighed, men også være opmærksom på udskrivningsmaterialer eller udskiftning af varmt stempling papir og andre problemer.Det kræver omhyggelig analyse for bedre at kunne eliminere alle former for fejl.


Indlægstid: 10-jun-2022