Nyheder og presse

Hold dig opdateret om vores fremskridt

Letteste betjeningsetiketter – Selvklæbende etiketter

Selvklæbende etiketUdskrivning har fordelene ved ingen børstning, ingen pasta, ingen dypning, ingen forurening, sparer mærkningstid og så videre.Den har en bred vifte af applikationer, praktisk og hurtig.Selvklæbende etiketmateriale Det er et kompositmateriale lavet af papir, tynd film eller andre specielle materialer, belagt med klæbemiddel på bagsiden og belagt med silikonebeskyttelsespapir på bagsiden.Efter trykning, udstansning, filmbearbejdning og bronzing bliver det til en færdig etiket.

QQ截图20220517094611

Den er hovedsageligt opdelt i to typer: den ene er selvklæbende papiretiket;den anden er film selvklæbende etiket.Detaljer er som følger:

1. Selvklæbende etiket med bestrøget papir

Det mest omkostningseffektive mærkatetiketmateriale, der bruges på markedet, Det er en universel etiket, der understøtter flerfarvede produktetiketter, understøtter trykskæring af enhver form, kan vælge mellem lys film eller stum film, forbedre etikettekstur, forbedre vandtæthed og anti-ridse evne.

QQ截图20220517095057

2. PVC-mærkatetiketter

PVC selvklæbende etiketter er gennemsigtige, klare opaliserende, mat opaliserende resistente over for vand, olie og kemikalier.Den er især velegnet til informationsetiketten på produkter.

3. Gennemsigtige selvklæbende etiketter

Gennemsigtigt klæbemiddel skal have dannede mønstre, etiketter, tekstinstruktioner og andre forskellige egenskaber af materialet på trykpladen gennem et vist tryk, der overføres til bagsiden af ​​det forbelagte lag af højkvalitets gennemsigtig plastfilm, for at danne en gennemsigtig klæber med klæbende egenskaber af tryksager.

QQ截图20220517100439

4.Kraftpapir klæbende etiketter

Kraftpapir selvklæbende etiket er sejt og vandafvisende emballagepapir, brunt, brugt i en bred vifte af web og fladt papir, og en enkelt lys, dobbelt lys og stribe forskel.De vigtigste kvalitetskrav er fleksibel og stærk, høj revnemodstand, kan modstå store spændinger og tryk uden at revne.

QQ截图20220517094916

5. Flytbar etiket

Aftagelig etiket er også kendt som miljømærke.Det vil ikke efterlade spor ved rivning, kan nemt fjernes fra en pasta og derefter limes til en anden, etiketten er intakt, kan genbruges mange gange.

6. Børstet guld/sølv selvklæbende

Børstede selvklæbende etiketter har en speciel metallisk tekstur.Etiketterne er vandtætte, oliefaste, rivefaste, slidbestandige, klare tryk, lys farvemætning, ensartet tykkelse, god glans og fleksibilitet

图片1

Der er et komplet udvalg afselvklæbende etiketter.Disse er generelt almindeligt anvendte.Størrelsen, stilen og mønsteret af selvklæbende etiketudskrivning kan designes.


Indlægstid: 17. maj 2022